Drømmetydning

Workshop

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Drømmetydning

Drømme er ganske unikke – indre vejledning fra dig selv til dig selv. Ucensurerede beskeder, der kan tydes og bruges for at skabe endnu mere balance i dit liv.

Vi vil bruge forskellige metoder til at dykke ned i dit drømmeunivers, og nå til dybere erkendelser og bevidst udvikling.

Således vil vi boltre os med tydningen af drømmene på forskellige måder, da der findes spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.

workshop

Sted: Nørup

En hel dag fra kl. 10.00 til 16.00

Inklusiv kaffe/te, snack, frugt og kage

Pris: 1100,- kr.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Dreams and Breathwork - Drømmetydning og Transformational Breath®-Weekendkursus-Uddannelse-Seminar-Individuelle sessioner-Transformational Breath®-Ugekursus-Proces-Nærværsprocessen-Kontakt-Events-Behandlinger-Fornyet Livskraft-Coaching-drømmegruppe

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu