Fornyet Livskraft

Kursus 9.-14. juli 2023

"Det er ikke den bagage, du bærer gennem livet. Det er måden, du bærer den på." - Ukendt

På kursus i Fornyet Livskraft kan du forny, genfinde, og lade din livskraft blomstre. Livskraft kommer indefra, så det er også en indre rejse, hvor du får nye indsigter og redskaber til at styrke din livskraft nu og fremover. Du vil få mulighed for at arbejde med dig selv på flere niveauer – kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Fornyet Livskraft - kursus i balance

Du kan sætte dit liv i et holistisk perspektiv i løbet af ugen. Vi arbejder i en balance mellem meditation, bevægelse, afspænding, ophold i naturen og livsbekræftende undervisning, så du kan udvide din modtagelig for det gode i dig på en dyb og nærværende måde.

Du kan tilkøbe en behandling.


Desuden vil der være sund og meget nærende mad – 100% økologisk

Fornyet livskraft

Kursets undervisere

Yoga

Lisa Knoblauch

Undervisning og vandreture

Linnea Beek Hansen

Healingsmassage

Vivi Falk Meyer

Drømmetydning,Transformational Breath® og coaching

Linnea

Fornyet livskraft
9.-14. juli 2022

STED: Inspiratoriet, Samsø.

TID: Søndag den 9. juli kl. 15.00 til fredag den 14. juli kl. 10.00

PRIS : 5700,- kr. på dobbeltværelse inkluderet alt. Det er muligt at tilkøbe sig en behandling eller vejledning i løbet af ugen 🙂

Du kan tyvstarte kurset med egen-retreat fra den 8. Der er behandlere til stede.

Enkeltværelse koster 200,- kr. ekstra per nat.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea