Nærværsprocessen

Weekendkursus

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Kursus over 4 dage med en helbredende rejse – mod større opmærksomhed, og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende kursus for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Forlænget weekendkursus i pinsen: indhold

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem med det samme. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Desuden vil der være 2-3 hele åndedræts-sessioner i løbet af kurset.

Der bliver bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af udvidet nærvær – og dermed mere og mere fravær af bekymringer. Teknikkerne på kurset kan fint bruges derhjemme efter kurset.

Naturen og meditation vil også blive inddraget.

Nærværsprocessen

Kursets underviser

Udøver af Nærværsprocessen, Transformational Breath® seniortræner, drømmetyder og lifecoach

Linnea Beek Hansen

Pinsekursus: Fredag den 26. maj kl. 17.00 til mandag den 29. maj kl. 14.30

Nærværsproces over 4 dage i pinsen 2023. 

De 4 dage afholdes i “Åndedalen”, Nørup, mellem Vejle og Billund. 

Pris: 4700,- kr. inkl. alle måltider, snack, frugt, te/kaffe – alt 100% økologisk;  overnatning på dobbeltværelse + notesbog.

Enkeltværelse koster 200,- kr. ekstra per nat

Du kan også deltage som hjemmeboende; evt. også uden kost.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu