Nærværsprocessen

Ugekursus

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Ugekursus med en helbredende rejse – mod opmærksomhed, og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende ugekursus for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Ugekursus: indhold

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem gennem hele ugen. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Der bliver bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af udvidet nærvær – og dermed mere og mere fravær af bekymringer. Teknikkerne på kurset kan fint bruges derhjemme efter kurset.

Nærværsprocessen

Kursets underviser

Udøver af Nærværsprocessen, Transformational Breath® seniortræner, drømmetyder og lifecoach

Linnea Beek Hansen

Nærværsprocessen Program Omdrejningspunktet vil være at styrke din kontakt til din indre visdom; så du mærker, at du kan vælge en sund helhed for dig, trods de ydre udfordringer, der vil være i livet. Det handler om at give dig selv muligheden for en vedvarende tilstand af sund helhed, ved igen og igen at vælge kraften i nuet.

Nærværsprocessen viser, hvordan du kan komme i større balance både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Og du vil få styrket din spiritualitet. Vi vil desuden arbejde med Eckhart Tolles kort ’Nuets kraft’. Desuden vil Visdom- og intentionskortene ’The Yantra Deck’ også blive inddraget. Vi tager udgangspunkt i Michael Browns bog af samme navn. Det er ikke noget krav, at du har læst bogen. Meditation, vandring i naturen og bevægelse vil også indgå i kurset!

nærværs
processen

Næste Nærværsprocessen kommer i 2022.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea