Transformational Breath®

Uddannelse 4A

17.-23. september 2021

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Når du har taget seminaret, som er de første 3 niveauer, kan du fortsætte med uddannelse 4A for at blive uddannet facilitator.

Uddannelse 4A

Vi er meget glade for at have Transformational Breath® Foundation’s professionelle uddannelse 4A i Danmark igen i 2021. Vi ser frem til at du deltager i denne glædesfyldt og specielle træning. Dette træningsprogram præsenterer de fineste værktøjer. Du vil træne dine evner i at transformere. Du vil øve dig i teknikker til at lette din hurtige realisering af højere bevidsthed, og kurset vil give dig mulighed for at dele denne dynamiske proces med andre. Denne transformerede bevidsthed er det, der vil skabe et mere glædesfyldt og rigt liv for dig og andre

Uddannelse Program Træningen vil indeholde: Dybdegående personlig vejledning og mentoring Viden, færdigheder og anvendelse af Transformational Breath® på professionelt plan gennem eksponering, og med øjeblikkelig feedback Avancerede åndedrætsanalyse-teknikker Indfølende coaching færdigheder Udvidelse af dine intuitive evner Accelereret personlig vækst og udvikling – støttet gennem internatet Et internationalt familienetværk af breathers og facilitatorer Et dybere engagement i Transformational Breath®

Uddannelse
16.-23. september 2021

STED: Nygaard på Als

TID: 16. september 2021 ankomst senest kl. 19.00 til aftensmad. Kursus starter den 17. september kl. 9.00. Træningen slutter 23. september 2021, kl. ca. 15.00

PRIS : DKK 13.000,- for træning, manual og mentor-støtte hele vejen til din certificering. Kost og logi koster 850,- kr. på dobbeltværelse, og 950,- kr. på et enkeltværelse.

Tidsplan og pakkeliste

Ankomst og check ind fra kl. 17.00 den 16. september. Vi mødes til middag kl. 19. Vores program begynder i vores mødelokale kl. 9.00 den 17. september – klar til en fantastisk og kraftfuld uge. Programmet afsluttes 23. september efter frokost. Afgangstid omkring kl. 15.00.

 

MEDBRING

  • Din manual fra dit seminar samt din notesbog og pen.
  • Komfortabelt, løst tøj, badetøj og håndklæde.
  • Din drikkedunk
  •  

Vi er sikre på, at dette program vil være inspirerende, og give dig inspiration og dybdegående og spændende oplevelser i dit liv, som det har gjort for så mange.

Gør dig klar til en kærlig, kraftfuld og transformerende uge, hvor du vil opleve endnu mere glæde, lethed, selvrealisering og indflydelse på dit liv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at maile eller ringe til mig.

I kærlighed, lys og glad forventning om vores tid sammen fra Eugenia, Linnea med facilitatorer.

 

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker, at mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea