Drømmegruppe

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Drømmegruppe er for dig, der gerne vil dykke mere ned i drømmeuniverset i et trygt forum

Jeg blev sikkert ekstra fascineret og inspireret i drømmelivet efter jeg for mange år siden kom i en gruppe med en professionel drømmetyder.

Drømme har en timing uden lige. De kommer og fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i dit liv lige her og nu. Underbevidstheden kender dine ønsker, muligheder og potentialer. Drømmene kommer netop fra underbevidstheden, og derfor kan du bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. I drømmegruppen kan du få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv. Du bliver guidet til at skabe mere og mere balance i dit liv.

Vi kommer også ind på, hvordan du nemmere husker dine drømme, eller dele af dem. Det, du husker fra en drøm, er som regel essensen af drømmen. Du lærer at forstå dine drømme bedre og bedre, og siden bruge beskederne til handling i dit vågne liv. Vi vil bruge forskellige metoder til at dykke ned i dit drømmeunivers, og nå til dybere erkendelser og bevidst udvikling.

Således vil vi hen ad vejen i forløbet boltre os med drømme på alle mulige måder, da der findes utallige, spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.


Ved drømme-grupper vil vi typisk mødes 10 gange om året. Vi satser på en fast gruppe på 5-10 personer. Det vil primært være ud fra den Jungianske drømmefilosofi.

Vi mødes på rullende dage i 2½ til 3 timer. 2500,- kr. for et år (10 gange), hvor du en af gangene får din personlige drøm tydet, hvis du ønsker det 🙂

Kommende
events

Find aktuelle kurser, workshops og uddannelser i eventkalenderen.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv.

Sociale medier

Find Dreams & Breathwork på sociale medier og følg med i seminarer, kurser og uddannelser i ord og billeder. Følg profilerne for at få besked om nye events eller abonnér på eventkalenderen hér på siden.

Kommende begivenheder