Drømmegruppe

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

 

Ved drømme-grupper vil vi typisk mødes en gang om måneden. Vi satser på en fast gruppe af 5-10 personer. Det vil være ud fra den Jungianske drømmefilosofi.

Drømme har en timing uden lige. De kommer og fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i dit liv lige her og nu. Underbevidstheden kender dine ønsker, muligheder og potentialer. Drømmene kommer netop fra underbevidstheden, og derfor kan du bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever.  I drømmegruppen kan du få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv. Du bliver guidet til at skabe mere og mere balance i dit liv.

Vi kommer også ind på, hvordan du nemmere husker dine drømme, eller dele af dem 😊 Det du husker fra en drøm, er som regel essensen af drømmen. Du lærer at forstå dine drømme bedre og bedre, og siden bruge beskederne til handling i dit vågne liv.

Vi vil bruge forskellige metoder til at dykke ned i dit drømmeunivers, og nå til dybere erkendelser og bevidst udvikling.

Således vil vi hen ad vejen i forløbet boltre os med drømme på alle mulige måder, da der findes utallige, spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.

Drømmegruppe:

i 2022 vil jeg starte en gruppe op så snart, der er mindst 5 deltagere. Måske vi både mødes life, og gør det online. Kontakt mig, hvis du er interesseret.

Slide Drømmetydning Teknikken Drømmetydning starter med at finde den indledning i drømmen, hvor du får besked om, hvor du er lige nu i dit liv. Så bliver en udfordring foldet ud, og sidst er der tegn og symboler i drømmen, der guider dig i forhold til, hvor og hvordan det vil være optimalt for dig at handle. Drømme eller symbolikken i drømme er dog et helt sprog for sig selv; og det kan altid være en hjælp at kunne fortælle sine drømme til en anden. Drømmesproget er dog ret avanceret, så nogle gange kan det være vigtigt at drømmen bliver tydet sammen med en drømmetyder, der kender denne symbolverden. Alt i en drøm har betydning, så når jeg hjælper med tydningen interviewer jeg altid drømmeren i forhold til handling, symboler og følelser. Drømmeren er en medspiller i tydningen, da det jo er vedkommendes drøm. Mine erfaringer er, at dem, der får en drøm tydet, altid kan bruge de beskeder drømmene ”serverede”. Mange gange kan den handling drømmeren vælger at foretage ud fra drømmen, være med til en større forandring til det bedre i livet. Pris for en tydning er 750,- kr. i timen.

Fornyet livskraft
8.-14. juli 2023

Skal du med på Fornyet Livskraft på Inspiratoriet, Samsø, den 8.-14. juli  2023, hvor vi også beskæftiger os med drømmetydning.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Mennesker og deres udvikling har altid interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea