Coaching

Det største eventyr, du kan drage ud på, er at leve det liv, du drømmer om. - Oprah Winfrey

Coaching handler om at lave bevidste valg både i ens private og arbejdsmæssige liv. Coaching er en måde at få målet gjort helt tydeligt; og beslutte sig for hvilken proces og hvilket resultat man ønsker. Så klarhed i både tanke og handling kan bringe os til den ønskede situation.

Coaching har fokus på at:

– skabe større bevidsthed i forhold til ens ønsker, muligheder og potentialer
– finde løsninger ud fra de spørgsmål jeg som coach stiller
– lave mål og eventuelt delmål og handleplanen
– tage ansvar for planen
– udnytte de kompetencer og muligheder man har endnu mere

Slide Coaching Teknikken Coachingen foregår i overensstemmelse med den man er, og hvad der er vigtigt for en. Når du får en coaching session, kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Jeg vil så lytte, stille spørgsmål, og tage ansvaret for selve coaching-processen.

Du vil således få mulighed for at se det hele på en ny måde, få afklaring og fastholde dine mål, så du opnår det, du gerne vil.

En spændende proces, hvor dit mål bliver klart, forhindringer passeres, uhensigtsmæssige mønstre brydes, så motivation for og troen på det nye kommer til at skinne igennem.

Coaching kan kombineres med drømmetydning, hvis man ønsker det. Prisen er 750,- kr. i timen. Det kan foregå live eller online.

Fornyet livskraft
8. -14. juli 2023

STED: Inspiratoriet, Samsø

Vil du opleve en cocktail af coaching, drømmetydning, åndedrætsteknik m.m. vil du på Fornyet Livskraft kunne finde det hele.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea