Fornyet Livskraft

Kursus 2.-8. juli 2021

"Det er ikke den bagage, du bærer gennem livet. Det er måden, du bærer den på." - Ukendt

På Fornyet Livskraft kan du forny, genfinde, og lade din livskraft blomstre. Livskraft kommer indefra, så det er også en indre rejse, hvor du får nye indsigter og redskaber til at styrke din livskraft nu og fremover. Du vil få mulighed for at arbejde med dig selv på flere niveauer – kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Fornyet Livskraft i balance

Du kan sætte dit liv i et holistisk perspektiv i løbet af ugen. Vi arbejder i en balance mellem meditation, bevægelse, afspænding, behandlinger, ophold i naturen og undervisning, så du kan udvide din modtagelig for det gode i dig på en dyb og nærværende måde.

Fornyet livskraft

Kursets undervisere

Yoga

Lisa Knoblauch

Undervisning og vandreture

Linnea Beek Hansen

Healingsmassage

Vivi Falck Meyer

Drømmetydning og Transformational Breath® og coaching

Linnea

Fornyet livskraft Program Ugen byder på masser af forskellige oplevelser og aktiviteter, som alle bidrager til fornyet livskraft:

• Fælles meditation • Yoga hver formiddag • Transformational Breath® • Økologisk vegetarisk mad, der tilfredsstiller alle sanserne • Lidt lækkert om eftermiddagen • Vandreture på smukke Samsø • Mindfulness, sang og hygge • Mulighed for en dukkert i havet • Fordybelses-snakke om tilgivelse og andet • En individuel behandling eller coaching er inkluderet i prisen • Du har mulighed for at købe ekstra behandlinger til 700,- kr. Det kan være klangskåle-healing, coaching, healingsmassage, drømmetydning, Transformational Breath®.
Fornyet livskraft
2.-8. juli 2022

STED: Inspiratoriet, Sildeballe 17, Samsø

TID: Lørdag den 2. juli ankomst fra kl. 19.00 til fredag den 8. juli kl. 10.00.

PRIS : 5600,- kr. på dobbeltværelse inkluderet alt – også én behandling.

Enkeltværelse koster 200,- kr. ekstra per nat.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, inspirere og hjælpe mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea