Drømmetydning

Individuelle tydninger

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Individuelle tydninger

Hver nat drømmer vi. Det betyder, at vi hver eneste nat bliver guidet i forhold til vores liv. Drømmene fungerer som vejvisere; og vil gerne fortælle os noget om, hvad der eventuelt skal til for at få endnu mere balance i vores liv. De individuelle tydninger er en slags vejledning om stort og småt på en unik måde. Drømme viser dig vej som en rigtig god ven. Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømmene er beskeder fra underbevidstheden. De er budskaber på et højt og dybt plan.


En drømmetydning koster 900,- kr. inklusiv coaching i forhold til budskabet i drømmen

Kommende
events

Find aktuelle kurser, workshops og uddannelser i eventkalenderen.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv.

Sociale medier

Find Dreams & Breathwork på sociale medier og følg med i seminarer, kurser og uddannelser i ord og billeder. Følg profilerne for at få besked om nye events eller abonnér på eventkalenderen hér på siden.

Kommende begivenheder