Drømmetydning

Individuelle tydninger

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Individuelle tydninger

Hver nat drømmer vi. Det betyder, at vi hver eneste nat bliver guidet i forhold til vores liv. Drømmene fungerer som vejvisere; og vil gerne fortælle os noget om, hvad der eventuelt skal til for at få endnu mere balance i vores liv. De individuelle tydninger er en slags vejledning om stort og småt på en unik måde. Drømme viser dig vej som en rigtig god ven. Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømmene er beskeder fra underbevidstheden. De er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention.

Slide Drømmetydning Teknikken Drømmetydning starter med at finde den indledning i drømmen, hvor du får besked om, hvor du er lige nu i dit liv. Så bliver en udfordring foldet ud, og sidst er der tegn og symboler i drømmen, der guider dig i forhold til, hvor og hvordan det vil være optimalt for dig at handle. Drømme eller symbolikken i drømme er dog et helt sprog for sig selv; og det kan altid være en hjælp at kunne fortælle sine drømme til en anden. Drømmesproget er dog ret avanceret, så nogle gange kan det være vigtigt at drømmen bliver tydet sammen med en drømmetyder, der kender denne symbolverden. Alt i en drøm har betydning, så når jeg hjælper med tydningen interviewer jeg altid drømmeren i forhold til handling, symboler og følelser. Drømmeren er en medspiller i tydningen, da det jo er vedkommendes drøm. Mine erfaringer er, at dem, der får en drøm tydet, altid kan bruge de beskeder drømmene ”serverede”. Mange gange kan den handling drømmeren vælger at foretage ud fra drømmen, være med til en større forandring til det bedre i livet. Pris for en tydning er 750,- kr. i timen.

Fornyet livskraft
8.-14. juli 2023

I forbindelse med Fornyet Livskraft på Inspiratoriet, Samsø, d. 8.-14. juli 2023, er der også mulighed for individuelle tydninger

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig meget. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea