Nærværsprocessen

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Vi har afsluttet den første nærværs-proces i år. Næste proces i en online gruppe starter 5. september kl. 19.00. Spørgsmål på min mail: linnea@breathwork-denmark.com

 

Se spændende kursus i pinsen nedenunder

 

Nærværsprocessen er et særligt kursus, der skærper din opmærksomhed og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende kursus for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Alene at læse Nærværsprocessen af Michael Brown er så specielt. At gennemgå processen er ubeskriveligt stærkt. Det er denne bog og proces, der tages udgangspunkt i.

Nærværsprocessen: Pinse-kursus

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem med det samme på kurset. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Desuden vil der være 2 længere åndedræts-sessioner i løbet af weekenden. Der bliver både meditation, bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændigt nærvær – og dermed fravær af lidelse. Giv dig selv mulighed for virkelig at trække dig tilbage; og få nogle værktøjer med hjem til at styrke dit nærvær yderligere.

Naturen bliver også inddraget til en styrkelse af nærværet.

 

Kurset kan tages alene eller sammen med 10 ugers nærværsprocessen -> 

10 ugers proces

Nærværsprocessen

Kursets underviser

Udøver af Nærværsprocessen, Transformational Breath® seniortræner, drømmetyder og lifecoach

Linnea Beek Hansen

Nærværsproces over 4 dage i pinsen 2023. Fredag den 26. maj kl. 17.00 til mandag den 29. maj kl. 14.30.

Weekenden afholdes i Nørup mellem Vejle og Billund. 

 

Kurset med overnatning og fuld kost -> 4700,- kr. 200,- kr. ekstra per nat ved enkeltværelse.

 

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min drivkraft var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu