Nærværsprocessen

Weekendkursus

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Nærværsprocessen er et ugekursus med en helbredende rejse – mod opmærksomhed, og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende ugekursus for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Nærværsprocessen: weekendkursus

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem gennem hele ugen. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Der bliver bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændigt nærvær – og dermed fravær af lidelse.

Kurset kan tages som optakt til at lave den 10 ugers nærværsproces og/eller til at give dig selv mulighed for virkelig at trække dig tilbage; og få nogle værktøjer med hjem til at styrke dit nærvær fremadrettet også.

Nærværsprocessen

Kursets underviser

Udøver af Nærværsprocessen, Transformational Breath® seniortræner, drømmetyder og lifecoach

Linnea Beek Hansen

Nærværsprocessen Program Omdrejningspunktet vil være at styrke din kontakt til din indre visdom; så du mærker, at du kan vælge en sund helhed for dig, trods de ydre udfordringer, der vil være i livet. Det handler om at give dig selv muligheden for en vedvarende tilstand af sund helhed, ved igen og igen at vælge kraften i nuet.

Nærværsprocessen viser, hvordan du kan komme i større balance både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Og du vil få styrket din spiritualitet.

Fokus`et er i NUet gennem åndedrættet.

Vi tager udgangspunkt i Michael Browns bog af samme navn. Det er ikke noget krav, at du har læst bogen.

Efter weekenden kan du vælge at være med, hvor vi mødes online hen over 12 uger, hvor vi laver hele processen sammen. Det er magisk.

Mødedage på zoom er onsdage kl. 13.00 til 14.30 i uge 38 til 49. Optages så du kan høre det senere.

Weekendkurset koster 3000,- kr.

12 uger online forløb koster 2500,- kr. Vælg begge dele og betal kun 4900,- kr.

nærværsproces-weekend den 16. til 18. september 2022 + 12 uger online kun 4900,- kr.

Nærværsproces over 3 dage med efterfølgende 12 uger, hvor vi mødes online. 

Weekenden afholdes i Vejle området. Adresse kommer senere. Inkluderer frugt, te, kaffe, frokost og kage. 

Der er forskellige overnatningsmuligheder i området.

 

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min drivkraft var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea