Nærværsprocessen

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Kurser i Nærværsprocessen skærper din opmærksomhed og dybere bevidsthed i nuet. Det er forvandlende kurser for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet. Alene at læse Nærværsprocessen af Michael Brown er så specielt. At gennemgå processen er ubeskriveligt stærkt. Det er denne bog og proces, der tages udgangspunkt i.

 

Nærværsprocessen: om kurserne

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem med det samme. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Der bliver meditation, bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændigt nærvær – og dermed fravær af lidelse. Giv dig selv mulighed for virkelig at trække dig tilbage; og få nogle værktøjer med hjem til at styrke dit nærvær yderligere. Naturen bliver også inddraget til en styrkelse af nærværet.

 

Kurset kan tages alene eller sammen med 10 ugers nærværsproces (se mere under aktuelle events).

Kommende
events

Find aktuelle kurser, workshops og uddannelser i eventkalenderen.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv.

Sociale medier

Find Dreams & Breathwork på sociale medier og følg med i seminarer, kurser og uddannelser i ord og billeder. Følg profilerne for at få besked om nye events eller abonnér på eventkalenderen hér på siden.

Kommende begivenheder