Transformational Breath®

Individuelle sessioner

eller i grupper

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Individuelle sessioner kan enten afholdes hos mig eller dig. Endelig er det en mulighed, at du får sessionen online. Det kan selvfølgelig også være en kombination, hvor du f.eks. kommer til mig første gang, og siden vælger online sessioner.

Jeg afholder også åndedrætscirkler i grupper:

Online sessioner i grupper.

Datoer for grupper:

Søndag den 23. maj kl. 19.30

200,- kr. per person i en gruppe.

 

Spørgsmål og tilmelding her under kontakt: se nederst på siden her.

 

Individuelle sessioner: priser

Første session – online eller personligt DKK 1500,-. 1½ til 2 timer. Online 1300,- kr.

Efterfølgende sessioner DKK ,- 1100,-. Online 950,- kr.

Du kan vælge en kort session: DKK 750,- kr.

Hvis du bestiller og betaler 3 sessioner, får du 100,- kr. rabat per session.

Ved bestilling af 5 sessioner gives der 150,- kr. rabat per session.

Hvis det er din første gang, vil jeg bruge noget tid på at fortælle om teknikken, og vil også spørge dig om relevante ting for sessionen. Første gang tager således cirka 2 timer. Online-sessionen kan vare lidt længere, da vi også gennemgår det tekniske, plus en kort snak 1-2 dage efter sessionen. Efterfølgende tager en session cirka 1½ time.

Transformational Breath® Teknikken Teknikken handler om at styrke det dybe åndedræt, så det kommer helt ned i maven, og siden hele vejen op i brystet, for at blive efterfulgt af en afslappet udånding. Vores naturlige åndedræt har ikke pauser mellem ind- og udånding, eller ud- og indånding. At mestre et sådant åndedræt giver så meget.

På grund af mange forskellige episoder i vores liv – bevidste eller ikke bevidste er vores åndedræt blevet mere overfladisk, og ofte også noget (eller meget) anspændt, plus, at mange har pauser, specielt inden udånding. Sådan er livet med forskrækkelser, ked af det hed, chok, traumer, sorg og andre følelser, der enten bliver fortrængt eller undertrykt.

Det forvandlende åndedræt, Transformational Breath®, kan bringe dig tilbage til det naturlige åndedræt. Det vil have indflydelse på både det kropslige, mentalt/emotionelt og spirituelle i dit liv. Kort sagt vil din krop få det bedre. Den vil begynde at indtage dit naturlige åndedræt igen.

På det mentale/emotionelle kan du opleve, at du bliver mere positiv; og det gør andre mennesker, du omgås, så også. Dine fordomme bliver mindre og færre; du bekymrer dig mindre; og bliver bedre til at stå op for dig selv. Spirituelt vil din tro blive styrket – eller kontakten til din indre visdom bliver stærkere.

Seminar den 20.-25. april 2021

Transformational Breath® Seminar på skønne Inspiratoriet og Samsø

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Drømmetydning og Transformational Breath®-Weekendkursus-Uddannelse-Seminar-Individuelle sessioner-Transformational Breath®-Ugekursus-Proces-Nærværsprocessen-Kontakt-Events-Behandlinger-Fornyet Livskraft-Coaching-drømmegruppe