Transformational Breath®

sessioner og workshops

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Transformational Breath® – det transformerende åndedræt – er en åndedrætsteknik, der bringer os tættere på vores naturlige åndedræt via et dybt, afslappet og kontinuerligt åndedræt. Jeg stiftede bekendtskab med teknikken for 9 år siden, og det var netop dybt forvandlende. Jeg synes alle, der ønsker det, skal have mulighed for at styrke deres åndedræt; og dermed deres immunsystem; og opleve fornyet ro, glæde, overskud og meget andet godt i deres liv.

 

Sessioner med Transformational Breath®: individuelt eller i grupper

Individuelle sessioner kan afholdes hos mig, dig eller online. Det kan selvfølgelig også være en kombination, hvor du f.eks. kommer til mig første gang, og siden vælger online sessioner. Jeg har meget gode erfaringer med online-sessioner. 

 

Første session: analyse og teknik

Hvis det er din første gang, vil jeg bruge noget tid på at fortælle om teknikken, og vil også spørge dig om relevante ting for sessionen. Du får også en analyse af dit åndedræt med feedback i forhold til potentialet i dit åndedræt. Første gang tager således cirka 2 timer. Ved online-sessioner gennemgår vi det tekniske før selve sessionen. Her vil der også være en opfølgende, kort snak 1-2 dage efter sessionen.

 

Priser for individuelle sessioner

– Første session, online eller personligt, 1400,- kr. Det varer ca. 2 timer.

– Efterfølgende sessioner 1100,- kr. Online 1000,- kr. Det varer ca. 1½ time. Rabat for studerende og pensionister.

– Du kan vælge en kort session: 750,- kr.

– Hvis du på forhånd bestiller og betaler 3 sessioner, får du 100,- kr. rabat per session.

– Ved bestilling og betaling af 5 sessioner på forhånd gives der 150,- kr. rabat per session.

 

Priser for grupper: workshops og online

– 200 kr. per person i en online-gruppe.

– 400 kr. ved grupper med personligt fremmøde. 375,- kr. for studerende, arbejdsløse og pensionister

– Det varer 2 timer

– 500,- kr. ved workshop i grupper med introduktion, åndedrætsanalyse, og en hel faciliteret åndedrætssession med efterfølgende tid til spørgsmål. Det varer 3 timer.

 

– Find kommende workshops i eventkalenderen.


Hør podcast med min dygtige mentor:

https://open.spotify.com/episode/6RVAMv01rjGaHZtVuirY1H?si=435ac5214171443f

 

Kommende
events

Transformational Breath® Workshops afholdes løbende. Find alle aktuelle kurser, workshops og uddannelser i eventkalenderen.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv.

Sociale medier

Find Dreams & Breathwork på sociale medier og følg med i seminarer, kurser og uddannelser i ord og billeder. Følg profilerne for at få besked om nye events eller abonnér på eventkalenderen hér på siden.

Kommende begivenheder