Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv.

Om Linnea: baggrund og uddannelser

Linnea Beek Hansen er stifter af Dream and Breathwork, og har en baggrund som lærer på Den fire Lærerskole. Hun er desuden coach, drømmetyder og seniortrænder inden for Transformational Breath® – den mest terpaperutiske og avancerede form for åndedrætsterapi, der hidtil findes på verdensplan.

Slide Om Linnea Drivkraft Som ung arbejdede jeg med børn – det var meget livsbekræftende. Siden har jeg taget følgende uddannelser:

• Lærer på Den frie Lærerskole og kom ud i efterskoler og højskoler som underviser • Coach • Drømmetyder • Transformational Breath® senior træner

Foruden disse uddannelser, har jeg været på mange kurser og intense forløb, hvor jeg kunne blive klogere på både mig selv, og mit liv. Det er naturligt for mig at være på en udviklingsvej, og også støtte andre i at være det, samtidig med at livet leves. Det har altid inspireret mig at kunne gøre en positiv forskel for mennesker og jorden.

Love is the bridge between you and everything. - Rumi

Fornyet livskraft
8.-14. juli 2023

Linnea udviklede og startede Fornyet Livskraft i 2010; og har hvert år haft 1-2 af disse retreats. I 2023 er det på Inspiratoriet, Samsø, den 8.-14. juli.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.