Nærværsprocessen

10 ugers proces

"Acceptér det, der er. Giv slip på det, der var. Hav tillid til det, der kommer" - Sonia Ricotti

Procesforløb med en helbredende rejse – mod opmærksomhed, og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende forløb for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

10 ugers proces

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem gennem alle 10 uger. Hver uge mødes vi online. Desuden har vi en FB gruppe (eller andet, hvis du ikke er på FB) til at støtte hinanden.

Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da processen involverer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Der bliver desuden stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændigt nærvær – og dermed fravær af lidelse.

Nærværsprocessen

Forløbets underviser

Udøver af Nærværsprocessen, Transformational Breath® seniortræner, lærer, drømmetyder og lifecoach

Linnea Beek Hansen

10 ugers Nærværsproces starter 5. september 2023

Vi mødes på zoom en gang om ugen i 1½-2 timer i 11 til 12 uger.

Pris: 1900,- kr.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål eller løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Dreams and Breathwork - Drømmetydning og Transformational Breath®-Weekendkursus-Uddannelse-Seminar-Individuelle sessioner-Transformational Breath®-Ugekursus-Proces-Nærværsprocessen-Kontakt-Events-Behandlinger-Fornyet Livskraft-Coaching-drømmegruppe

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu