Drømmetydning og Transformational Breath®

Dream and Breath Workshop

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Dream and Breath Workshop - Transformational Breath® og Drømmetydning

På Dream and Breath Workshop stifter du bekendtskab med Transformational Breath® – en selvhealende åndedrætsteknik, der på et dybt plan integrerer, forløser og giver ny energi og glæde på en vedvarende måde. I kombination med drømmetydning, har vi en unik mulighed for at arbejde med balance og udvikling både på det kropslige, følelsesmæssige/mentale og det spirituelle på et dybt plan. 


Transformational Breath® og Drømmetydning støtter og løfter hinanden i denne workshop.

At dykke ned i dit drømmeunivers, og bruge de nye indsigter i intentionen for den næste åndedrætssession skaber noget særligt, der vil gøre en forskel her og nu – og i fremtiden.


Workshop Program Hver nat drømmer vi. Det betyder, at vi hver nat bliver guidet i forhold til vores liv. Drømmene fungerer som vejvisere. Lige som at få indblik i, hvordan det står til med os; og også vejledning i forhold til, hvordan vi kan udbedre det, der ikke er hensigtsmæssigt for os. Drømmene er meget præcise, og kommer altid på det helt rigtige tidspunkt. Vi kan således ikke drømme noget, vi ikke er i stand til at gøre noget ved her og nu. Underbevidstheden kender vores ønsker, muligheder og potentialer. Derfor kan du bruge drømmetydning og Transformational Breath® i kombination, som et stærkt værktøj til både at blive klogere på dig selv, og også opnå ønskede ændringer.

Næste workshop oplyses senere.

Drømmetydnings- og Transformational Breath® workshop

Kommer igen i 2022. Indtil da, kan du finde Fornyet Livskraft her på siden, hvor begge emner er på programmet. 

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have gavn af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea