Workshop

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Transformational Breath® – det transformerende åndedræt – er en åndedrætsteknik, der bringer os tættere på vores naturlige åndedræt via et dybt, afslappet og kontinuerligt åndedræt. Jeg stiftede bekendtskab med teknikken for 9 år siden, og det var netop dybt forvandlende. Jeg synes alle, der ønsker det, skal have mulighed for at styrke deres åndedræt; og dermed deres immunsystem; og opleve fornyet ro, glæde, overskud og meget andet godt i deres liv.

De fleste af mine workshops er nu i Nørup. Med jævne mellemrum har vi også workshops andre steder i landet. Nye og jer, der kender det, er meget velkomne her og der.

Du er meget velkommen til at ringe til mig, Linnea – 22 66 21 64, og høre mere om disse workshop, inden du tilmelder dig.

 

Teatercaféen, Nykøbing Falster:

Lørdag den 4. februar kl. 10.00 -16.00  UDSOLGT

 

Smedens Ager 23, Nørup. Mellem Vejle og Billund

Torsdag den 9. februar kl. 18.30-21.15

 

Der arbejdes på en workshop i Århus mandag den 3. april kl. 17.00-20.00.   

Reserver allerede datoen nu

 

Workshops, hvor Linnea leder dem. Hun er Skandinaviens Transformational Breath® seniortræner

 

Workshoppen består af en introduktion og 1 åndedrætsanalyse plus 1 hel åndedrætssession, hvor du bliver faciliteret. Der er mulighed for at stille spørgsmål ved introduktionen, og også bagefter. Der servere frugt og snack. 

Pris 500,- kr. Når du har deltaget 3 gange, er prisen 400,- kr. Du kan også tilmelde dig til 3 workshops på forhånd og få dem til 400,- kr. med det samme 🙂 

Pensionister, studerende og arbejdsløse: 450,-/350,- kr.

Du reserverer en plads ved at indbetale på MobilPay 22662164. Skriv venligst dato og sted.

Medbring venligst et tæppe, 2 puder og drikkedunk.

Begrænset antal pladser

 

Tilmelding til en af ovennævnte workshop sker ved at indbetale beløbet på MobilPay 22 66 21 64 (Linnea Beek Hansen) med navn + by + dato, hvis ikke andet er anført ved dat

Seminar den 22.-27. april 2023

Transformational Breath® Seminar på Inspiration Center Denmark i Maribo. 

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er vokset op, at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu