Workshop

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Transformational Breath® – det transformerende åndedræt – er en åndedrætsteknik, der bringer os tættere på vores naturlige åndedræt via et dybt, afslappet og kontinuerligt åndedræt. Jeg stiftede bekendtskab med teknikken for 8 år siden, og det var netop dybt forvandlende. Jeg synes alle, der ønsker det, skal have mulighed for at styrke deres åndedræt; og dermed deres immunsystem; og opleve fornyet ro, glæde, overskud og meget andet godt i deres liv.

Med jævne mellemrum har vi workshops rundt omkring i landet, hvor både nye og jer, der kender det, er meget velkomne.

Onsdag den 18. maj kl. 18.30 til ca. 21.00 i Hytten Broagermark

Workshoppen består af en introduktion og en åndedrætsanalyse plus en faciliteret, fuld åndedrætssession, og med mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, frugt og snack.

Pris: 500,- kr. For dig, der har været med mindst 3 gange før, koster det 375,- kr.

 

Tirsdag den 24. maj kl. 18.30 til ca. 21.00 på Enderupskovbyvej 3, 6510 Gram 

Workshoppen består af en introduktion og en åndedrætsanalyse plus en faciliteret, fuld åndedrætssession, og med mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, frugt og snack.

Pris: 500,- kr. For dig, der har været med mindst 3 gange før, koster det 375,- kr.


Torsdag den 2. juni kl. 18.30 til ca. 21.00 i Heartbased Life, Vardevej 263B, 7100 Vejle 

Workshoppen består af en introduktion og 1 åndedrætsanalyse plus 1 faciliteret, fuld åndedrætssession. Der er mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, kaffe, frugt og snack.

Pris 500,- kr. for 3 timer. For dig, der har været med mindst 3 gange før, koster det 375,- kr. 


Hold også øje med dato for vores workshop i Kbh. inden så længe 🙂 

 

Tilmelding til en af ovennævnte workshop sker ved at indbetale beløbet på MobilPay 22 66 21 64 (Linnea Beek Hansen) med navn + by + dato

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer

 

Transformational Breath® Teknikken Teknikken handler om at styrke det dybe åndedræt, så det kommer helt ned i maven, og siden hele vejen op i brystet, for at blive efterfulgt af en afslappet udånding. Vores naturlige åndedræt har ikke pauser mellem ind- og udånding, eller ud- og indånding. At mestre et sådant åndedræt giver så meget.

På grund af mange forskellige episoder i vores liv – bevidste eller ikke bevidste, er vores åndedræt blevet mere overfladisk, og ofte også noget (eller meget) anspændt, plus, at mange har pauser, specielt inden udånding. Sådan er livet med forskrækkelser, chok, traumer, sorg og andre følelser, der enten bliver fortrængt eller undertrykt.

Det forvandlende åndedræt, Transformational Breath®, kan bringe dig tilbage til det naturlige åndedræt. Det vil have indflydelse på både det kropslige, mentale/emotionelle og spirituelle i dit liv. Kort sagt vil din krop få det bedre. Den vil begynde at indtage dit naturlige åndedræt igen.

På det mentale/emotionelle kan du opleve, at du bliver mere positiv; og det gør andre mennesker, du omgås, så også 🙂 Dine fordomme bliver mindre og færre; du bekymrer dig mindre; og bliver bedre til at stå op for dig selv. Spirituelt vil din tro blive styrket – og/eller kontakten til din indre visdom stærkere.

Seminar på Lolland 7.-12. juni 2022

Transformational Breath(R) Seminar i Maribo. 

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er vokset op, at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea