Fornyet Livskraft

Juli 2024

Meditation, yoga, åndedræt, natur -> ro og udvikling

Det er ikke den bagage, du bærer gennem livet. Det er måden, du bærer den på.” – Ukendt

På forløbene “Fornyet Livskraft” kan du forny, genfinde og lade din livskraft blomstre. Livskraft kommer indefra, så det er også en indre rejse, hvor du får nye indsigter og redskaber til at styrke din livskraft nu og fremover. Du vil få mulighed for at arbejde med dig selv på flere niveauer – kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Du kan sætte dit liv i et holistisk perspektiv. Vi arbejder i en balance mellem meditation, bevægelse, afspænding, behandlinger, ophold i naturen og undervisning, så du kan udvide din modtagelighed for det gode i dig på en dyb og nærværende måde.

På kursus i Fornyet Livskraft kan du forny, genfinde, og lade din livskraft blomstre. Livskraft kommer indefra, så det er også en indre rejse, hvor du får nye indsigter og redskaber til at styrke din livskraft nu og fremover. Det er også et kursus, hvor du bagefter kan mærke, at det gjorde dig godt; og også har en positiv effekt, som du kan nyde i lang tid – måske for evigt.

Du vil få mulighed for at arbejde med dig selv på flere niveauer – kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Fornyet Livskraft – kursus i balance

Du kan sætte dit liv i et holistisk perspektiv i løbet af ugen. Vi arbejder i en balance mellem meditation, bevægelse, afspænding, ophold i naturen og livsbekræftende undervisning, så du kan udvide din modtagelighed for det gode i dig på en dyb og nærværende måde.

Du kan tilkøbe en behandling.

Vi har det også sjovt 🙂 

Desuden vil der være sund og meget nærende mad – 100% økologisk

Share this Post