Drømmetydning  

Weekendkursus

Drømmen er sjælens dybeste og mest intime helligdom. - Carl Jung

Drømme har en timing uden lige. De kommer og fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i dit liv lige her og nu. Underbevidstheden kender dine ønsker, muligheder og potentialer. Drømmene kommer netop fra underbevidstheden, og derfor kan du bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. 

Weekendkursus

I denne forlængede weekend vil vi dykke ned i vores drømmeunivers for at blive meget klogere på, hvad drømme er. Vi vil berøre forskellige spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.

Underbevidstheden rummer masser af materiale som vi gennem drømmene kan komme i besiddelse af – til brug i vores vågne liv. Vi kommer også ind på, hvordan du nemmere husker dine drømme, eller dele af dem. Det du husker fra en drøm, er som regel essensen af drømmen. Du lærer at forstå drømmene, og siden bruge beskederne til handling i dit vågne liv.

 

Andre kurser for dig:

Se også kursus med drømmetydning i kombination med åndedrættet til denne side:

https://www.dream-and-breathwork.dk/transformational-breath/dream-and-breath-workshop/

drømmetydning

 Sted: Nygård i Nørreskoven på Als

Fredag den 27. oktober kl. 17.00 til søndag den 29. oktober kl. 16.00

Pris: 3000,- kr. inklusiv fuld økologisk forplejning og overnatning på dobbeltværelse. Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra.

Dyk ned i drømmenes univers på workshop, kursus eller uddannelse

Drømmenes univers er meget spændende og lærerigt at dykke ned i. Drømme er ligesom et brev fra dig selv til dig selv, skrevet med den bedste intention. Du kan bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer, der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde naturligvis ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea

Sociale medier

Find Dream and Breathwork på sociale medier for at følge med i seminarer, kurser og uddannelse i ord og billeder.

Menu