Om events hos Dream and Breathwork

Events kan være alt fra éndags-arrangementer til ophold på udvalgte steder i Danmark. Priser sammensættes afhængig af arrangementet, og indeholder typisk ugens undervisning og materialer. Afholdes arrangementet på et gæstgiveri afregnes overnatning og forplejning somme tider direkte med værten. Du finder detaljer og tilmelding ved at klikke på det enkelte event.

Dreams and Breathwork - Drømmetydning og Transformational Breath®-Weekendkursus-Uddannelse-Seminar-Individuelle sessioner-Transformational Breath®-Ugekursus-Proces-Nærværsprocessen-Kontakt-Events-Behandlinger-Fornyet Livskraft-Coaching-drømmegruppe

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne hjælpe, guide og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea