Behandlinger på kurset
Fornyet Livskraft

9.-14. juli 2022

"Det er ikke den bagage, du bærer gennem livet. Det er måden, du bærer den på." - Ukendt

Fornyet Livskraft

Behandlinger

Yoga ved Lisa Knoblauch

Lisa har en rigtig rar måde at guide yogaen på. Det er nemt at følge hende uden at skulle se det, da forklaringen er så enkel. Lisa har undervist i yoga i mange år; og bringer hendes passion for det ind i undervisningen.

Healingmassage ved Vivi Falk Meyer

Healingsmassage som behandling er vejen frem til en bedre kropsbevidsthed og større selvindsigt. Healingsmassage er en meget blid, rolig og omsorgsfuld helkropsmassage som nærmest virker meditativ. Massagen er kombineret med healing, som gør at man kommer dybt i spændingerne. Når dine muskler er dybt afslappede, flyder energien bedre, og musklerne kan give slip på gamle ubearbejdede oplevelser, som har sat sig til fysiske blokeringer/spændinger i kroppen. Som optakt til healingsmassagen kan du tage et emne eller en problemstilling op, som du ønsker hjælp til at komme videre med. Der kan også dukke oplevelser/følelser op under en massage, som det kan være rart at få belyst bagefter.

Drømmetydning, coaching og Transformational Breath® v/ Linnea Beek Hansen

Læs om Linneas arbejde med drømmetydning, coaching og Transformational BreathⓇ i menuen i toppen af siden.

Fornyet livskraft
9.-14. juli 2023

STED: Inspiratoriet, Sildeballe 17, Samsø

TID: Søndag den 9. juli fra kl. 15.00 til fredag den 8. juli kl. 10.00

PRIS : 5700,- kr. på dobbeltværelse inkluderet alt.

Enkeltværelse koster 200,- kr. ekstra per nat 

BEMÆRK: Du kan bestille en ekstra overnatning fra lørdag; og Vivi og Linnea er til stede, hvis du ønsker en behandling lørdag 🙂

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea