Transformational Breath®

6-dages seminar

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

*Adgangsgivende seminar til Transformational Breath® uddannelsen.

Transformational Breath® 6-dages seminar er en dyb og forunderlig rejse i personlig healing og transformation. Gennem vejrtrækningen, og forløsende kropsarbejde får du kontakt med personlige “regler”, barndomserindringer, og andet der er fortrængt i de dybere bevidsthedslag. Transformationen på det fysiske, emotionelle og spirituelle plan er dyb og permanent.

Transformational Breath® 6 dages seminar er en dyb og forunderlig rejse i personlig healing og transformation. Gennem vejrtrækningen, og forløsende kropsarbejde får du kontakt med personligre ”regler”, barndomserindringer og andet, der kan være fortrængkt og undertrykt i de dybere bevidsthedslag. Du behøver ikke forholde dig til disse situationer, ej heller genopleve dem – åndedrættet vil være med til at transformere det, der må være fastlåst i kroppen; og du vil opleve en ny frihed til bare at være DIG.

Dette seminar præsenterer de fineste værktøjer, transformationelle evner og teknikker til at lette din hurtige realisering af højere bevidsthed. Denne transformerede bevidsthed er det, der vil skabe et mere glad og rigeligt liv for dig.

Kom og oplev åndedrættets visdom og helende kræfter.
Der krydres med kraftfuld musik, bevægelse, leg, meditation, lyd- og kropsarbejde, teori og meget mere.

6-dages seminar Program I løbet af seminaret afholder vi to åndedræt sessioner om dagen, stifter bekndtskab med Byron Katys arbejde ”The Work”, vi praktiserer Eckhart Tolle`s Nuets kraft, har guidede meditationer, og Michael Browns Nærværsproces. Vi vil også arbejde med toning og lydheling, udforske kroppen med kropskortlægning (bodymapping) og meditation, avancerede chakra-vejrtrækninger og mange flere spændende ting. Vi vil opleve vand-, partner- og spejl-åndedræts-sessioner i de sidste dage af seminaret. Du vil snart finde din verden fyldt med mere indre ro, balance, stabilitet, klarhed og glæde. Forbered dig på en kraftfuld og transformerende oplevelse, hvor livet bliver en mere glædesfyldt oplevelse. Hvis du har spørgsmål til seminaret, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi tror, at dette program vil bringe nogle af de mest dybtgående og spændende oplevelser i dit ligesom det har gjort for så mange mennesker.

6-dages seminar
17.-22. august 2021

STED: Samsø

TID: Tirsdag den 17. august kl. 14.00 til søndag den 22. august kl. 15.00.

PRIS : 9500,- kr. for kurset inkl. manual. Kost og logi afregnes separat.

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea