Transformational Breath®

Weekendkursus, Presence of Breath™

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Weekendkursus med Transformational Breath®

Presence of Breath, PoB er en af de officielle introduktions-træninger indenfor Transformational Breath®. PoB er baseret på kernemateriale fra RyB.

Det er en dynamisk begivenhed, som fremhæver to meget kraftige og helhedsskabende værktøjer, der giver dig indsigt ind i en dybere forståelse af dig selv og din verden. Dette muliggør dybtgående healing og forandring på et basalt plan.

Du vil få en grundlæggende forståelse af ”Presence Process” rejsen i forbindelse med de livsforandrende øvelser fra bogen. Evnen til at være mere nærværende og dele dit liv fra ”nærværs- rummet” er bare én af de generelle virkninger, der opleves når disse to dynamiske værktøjer arbejder sammen.Træningen kræver ingen forudsætninger. Kurset ledes Linnea Beek Hansen assisteret af facilitatorer – certificerede og i træning. For at vedligeholde det gode åndedræt og nærværet i nuet, er det muligt at deltage i:

10 ugers Nærværs-proces eller Nærværsprocessen.


  Judith Krawitz – grundlægger af Transformational Breath(R) og forfatteren til Nærværsprocessen, Michael Brown.

Weekendkursus Program Presence of Breath™ introducerende træning tilbyder fire hele Transformational Breath® sessioner kombineret med en introduktion til den anerkendte bog “Presence Process” af Michael Brown.

Fredag kl. 18.00 til 21.00
Lørdag kl. 9.00 til 18.00
Søndag kl. 10.00 til 16.00

Sted og pris annonceres senere.

Presence of breath Kommer i 2022

                 Sted: kommer senere

Michael Brown fortæller om Transformational Breath®

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea