Reclaim your Breath

Weekendkursus


- Genvind dit naturlige åndedræt

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.” – Thich Nhat Hanh

Weekendkursus med Transformational Breath®

“RYB” er en af de officielle introduktionstræninger indenfor Transformational Breath® Foundation.

Her er der mulighed for at lære om de tre niveauer af transformerende åndedrag® indenfor Transformational Breath®, nemlig det kropslige, emotionelt/følelsesmæssigt og det spirituelle niveau.

Du kommer til at opleve hele fire til fem af de meget dybe vejrtrækningssessioner i løbet af weekenden. Mange tager RyB forud for de andre mere intensive begivenheder, f.eks. 6-dages seminar eller seminaret over 1-3 separate weekender. I Reclaim your Breath lærer du om dit eget unikke vejrtrækningsmønster. Du vil således åbne dit åndedrag endnu mere, og føle store skift i flowet i dit liv som et resultat. Når vi fortsætter med at bruge denne åndedrætsteknik, fortsætter vi også med fjerne negativitet i underbevidstheden og vil forstå, hvordan Transformational Breath® rydder cellulær hukommelse på en videnskabelig måde. RyB er en perfekt måde at udforske og opleve Transformational Breath® med minimalt engagement og maksimalt resultat.

Weekendkursus Program RyB er en perfekt måde at udforske og opleve Transformational Breath® med minimalt engagement og maksimalt resultat.

Der kræves ingen forudsætninger før denne introduktionstræning. det er ej heller et krav at have fuldført RyB for at starte på en træning for at få en professionel certificering.

Oplev, hvordan og hvorfor vi bruger spirituel opmærksomhed til at åbne endnu mere op for vores åndelige gaver.

Værktøjer og instruktion gives, så man kan fortsætte med Transformational Breath® derhjemme.

Ledet af Linnea Beek Hansen og assisteret af facilitatorer.

Kurset kommer i 2022.

Reclaim your Breath kommer i 2022

Åndedrættets indflydelse på kroppen, det emotionelle og det spirituelle

Alle, der kommer til en individuel session, workshop eller et kursus, vil høre mere om indflydelsen på de 3 niveauer: kroppen, det mentale/emotionelle og det spirituelle. Her vil du også blive nøje guidet til, hvordan selve åndedræts-sessionen foregår.

Om Linnea Beek Hansen

Livet er smukt og skrøbeligt. Tager du det med for megen alvor, brister det. - Josefine Ottesen

Siden jeg var barn, har mennesker og deres udvikling interesseret mig. Jeg husker episoder, hvor mine forældre havde gæster på gården, hvor jeg er født; at jeg inde i mig havde nogle spørgsmål og løsninger, gæsterne kunne have glæde af. Jeg sagde ikke noget. Min passion var helt sikkert at kunne guide, hjælpe og inspirere mennesker til endnu mere balance i deres liv. Kontakt mig eller følg mig på Instagram for mere info.

Om Linnea